top of page
SmartSelect_20231006_151341_Instagram.jpg

Testers gezocht

Wil je graag in avant-première onze nieuwe naaipatronen uittesten?

Vul dan onderstaand formulier in om je te registreren, maar lees eerst even deze info:

Wat is een naaipatroon testen?

 

Naaipatroon testen houdt in dat je een naaipatroon maakt en feedback geeft aan de ontwerper.

Om de pasvorm goed te controleren, is het belangrijk dat we een patroon bij verschillende mensen in verschillende maten kunnen testen. Daarom hebben we testers nodig om hun maten in een patroon te testen en de naaibeschrijving te controleren.

Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles duidelijk en begrijpelijk is en eventuele foutjes eruit halen voordat we het patroon openbaar lanceren.

Hoe werkt het?

  1. Wanneer we een nieuw patroon hebben dat klaar is voor testen, sturen we een e-mail naar onze volgers en testers om zich voor dat specifieke patroon te registreren.

  2. Na registratie bekijken we alle gegevens en selecteren we testers op basis van hun specifieke maat en naai-ervaring. Helaas kunnen we niet iedereen selecteren wanneer er te veel mensen zijn die bijvoorbeeld dezelfde maat willen testen.

  3. Wanneer je geselecteerd bent, ontvang je een mail met het patroon in jouw confectiemaat en de naaibeschrijving.

  4. Je downloadt het patroon op je computer en opent het met Adobe PDF-reader. Vervolgens print je het uit op A4-papier op ware grootte, zonder schalen. Na het printen controleer je het testvakje op het patroon om te verzekeren dat de verhoudingen correct zijn.

  5. Je maakt het patroon met de materialen zoals opgegeven in de naaibeschrijving en noteert eventuele opmerkingen over de naaibeschrijving en de pasvorm van het gemaakte stuk. Binnen de afgesproken deadline stuur je ons jouw opmerkingen.

  6. Je bezorgt ons foto's van het gemaakte stuk binnen de afgesproken deadline. Je kunt ervoor kiezen om zelf te poseren voor de foto's, het stuk plat op een tafel te fotograferen of het op een paspop te tonen. Het belangrijkste is dat de foto's goed verlicht zijn en het stuk duidelijk zichtbaar is.

  7. Na de testfase ontvangen alle testers die binnen de deadline deelnamen het finale patroon in hun matenreeks gratis. Zij krijgen ook voorrang bij de selectie van patroontesters voor toekomstige nieuwe patronen.

Aanmelden als patroontester

Voor het nieuwe body / badpak patroon met beugels 'Cybonne'.

Dit is de body / badpak -versie van onze Cybelle-BH

De testfase start op 01/06/2024 en eindigt op 14/06/2024.

Registreren kan t.e.m. 01/06/2024.

Mijn naai-ervaring

Mijn maten:

Dit is de EU-maat waarin het patroon beschikbaar is. Geef hierin de maat die je courant in de winkel koopt. Als je al een Cybelle-BH hebt gemaakt, neem je dezelfde maat.

Indien je jouw maat niet weet, kan je de richtlijnen uit deze video volgen.

Bedankt voor je registratie!

De deadline om je te registeren voor dit patroon is verstreken.

bottom of page