top of page
sabine_edited.jpg

Over De Lingerie Academie

oprichtster Sabine Janssens

Mijn passie voor lingerie begon in 2006 toen ik mijn eerste slipjes maakte.

Sindsdien heb ik mijn vaardigheden verfijnd door intensieve training en het volgen van verschillende opleidingen, met een focus op op maat gemaakte lingerie.

 

Na vijf jaar gepassioneerd werken in mijn eigen maatwerk atelier, voelde ik de drang om mijn kennis te delen. In 2016 begon ik les te geven in Lingerie bij Syntra-PXL in Hasselt, waar ik mijn ervaring met enthousiasme overdraag aan nieuwe generaties lingerieontwerpers.

 

In 2017 ging ik nog een stap verder en richtte ik De Lingerie Academie op, samen met enkele van mijn meest gedreven cursisten. We organiseerden workshops met mijn eigen lingerie naaipatronen, waardoor anderen de kunst van lingerie maken kunnen ontdekken en zichzelf kunnen uiten door middel van hun creaties.

 

Het is een ongelofelijke reis geweest tot nu toe, waarbij ik meer dan 100 studenten heb opgeleid en meer dan duizend enthousiaste cursisten lingerie hebben leren maken bij De Lingerie Academie.

 

Dus, of je nu een beginner bent die net begint te leren over lingerie of een ervaren professional die nieuwe technieken wil oppikken, ik sta klaar om je te begeleiden, te inspireren en je te laten zien hoe fantastisch de wereld van lingerie kan zijn.

 

Laten we samen creatief zijn en prachtige lingerie maken!

bottom of page